2011. december 22., csütörtök

Airbush Tattoo (Tetkó) játék gép - Jelenlegi ára: 1 Ft

Akár 1 Ft-ért a kislányodé lehet lányaim "kinőtt" Airbrush Tetóválós jétékgépe. A gép működik (elemmel), de a tartozékok (sablonok, filctollak) már nincsenek meg hozzá, illetve ami benne van, cserére szorul (Csak ezért írtam, hogy hiányos. Maga a gép nem az. Évek óta a szekrényben foglalja a helyet. )
Utántöltő készletet játékboltban, nagyobb marketekben lehet(ett) hozzá kapni, lent írtam egy lelőhelyet amit hirtelen találtam, csak mutatóba...
Eredeti leírása:
5 éves kortól ajánlott. TV-ben hirdetett A legmenőbb tetoválások készíthetők el a Spin Master Toys új airbrush tetoválás fújó készülékével. A divatos hordozó táskában található az elemekkel működő airbrush készülék, a tetováláshoz szükséges előre kivágott minták, valamint egy tubus flitteres kenőcsöt is tartalmaz, amellyel a kislány még tetszetősebbé varázsolhatja a tetoválást. A tetováló stencileket többször fel lehet használni. Utántöltő készlet külön kapható, ha a stencilek, fújó filcek kifogytak. Keresd meg te is a kedvenc Minimax játékodat a Minimax mesecsatornán.
Működéséről videót itt találtam:  http: //www. youtube. com/watch? v=98I07evgFps
Utántöltő készlet:  http: //www. minitoys. hu/product_info. php? cPath=0_24_483&sort=1a&cPath=0_24_483&products_id=210
Sok használaton kívüli játékot teszek fel folyamatosan, kérlek nézz szét nálam.


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-12-14 09:29
. Airbush Tattoo (Tetkó) játék gép - Jelenlegi ára: 1 Ft