2011. július 26., kedd

Shimano baitrunner dl 6000 és 10000ra orsó! NMÁ! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Kihasználatlanság miatt eladóvá vált a képeken látható két darab Shimano BAITRUNNER DL orsó, egy 6000-es és egy 10000-es méretű.
Az orsók méretileg megegyeznek, csak a dob mélységben van különbség.
Használtak, de jó állapotban vannak, frissen szervizeltettem őket, természetesen szakszervíz által.
Mindkettőhöz jár pótdob, gyári doboz, garancialevél, ami még majdnem egy évig érvényes.
A két mélyebb dobra 500-500m teljesen új 0, 30-as Sufix pontyozó zsinór került, míg a két sekélyebb dobon kb 300-300m carp expert zsinór van.
Az orsókról:
Technikai jellemzők:
- XT-7 carbon orsóház
- Porvédett rozsdamentes acél golyóscsapágyak
- változó sebességű dobemelés
- kiegyensúlyozott forgórészek
- Úszó tengely II
- Azonnali visszaforgásgátló
- Dupla hajtókar
- Nagy átmérőjű zsinórvezető görgő
- Ergonómikus orsótalp és hajtókar fogantyú
- Hidegen sajtolt alumínium dob
- XT-7 carbon pótdob
- Áttétel: 4, 6: 1
- Zsinórkapacitás: 0, 30 mm / 270 m, (6000-es méretnél) 500m (10000-es méretnél)
A Shimano cég ebben az évben sem tétlenkedett. Olyan újdonságokat készítettek el, melyek a következő néhány év meghatározó szereplői lehetnek. Az egyik ilyen újdonság a Baitrunner DL 6000RAorsó. A mérnökök nagyfokú precizitásának és a hosszas, kitartó fejlesztéseknek köszönhetően bámulatos teljesítményt nyújt ez az orsó. Ráadásul ár/érték arányban is kiváló, hiszen a legjobb orsókkal is felveszi a versenyt, de azoknak a töredékéért vásárolható meg! Egy új perspektívát nyit a bojlis horgászok körében világszerte. Az éjszakai égbolt kékjét idéző orsó XT-7-es carbon testében a 3 golyóscsapágy és az 1 tűgörgős csapágy és a Zink Diecast meghajtó rendszer lenyűgözően sima futást biztosít, miközben ellenáll a rozsdának, oxidációnak és a mechanikai behatásoknak is. A hajtókar egyszeri könnyed megtekerésére is legalább 15-ször fordul körbe, szinte meg sem akar állni. A nagy orsókra ilyen fajta könnyed, finom járás egyáltalán nem jellemző, no de ez csak egy jó tulajdonsága, a sok között! A finoman szabályozható, soklamellás hátsófék biztosítja a legfinomabb váltást, melynek köszönhetően egy hibátlan, nyeletőfékes orsót kapunk. A nyeletőfék bekapcsolása után, a hal ellenállás nélkül tudja a zsinórt a dobról lehúzni. Ezt a hajtókar 1/4 fordulatnyi tekerésével lehet vissza kapcsolni. Az áttételt 4, 6: 1-re növelték, hogy még több zsinórt lehessen feltekerni. A Shimano orsókat a kiváló zsinórcsévélés fémjelzi. A „ Power Roller” zsinórvezető görgő segítségével a zsinórcsévélés is tökéletes és kíméletes. Amikor dobásnál a zsinór elhagyja a dobot, a súrlódásmentes lepergés távolabbi dobásokat eredményez, ezt a speciális felületkezelésű dobperem biztosítja. Az orsó az alumínium dobbal, a carbon pótdobbal és a dupla hajtókarral lesz teljes.
Kérném szépen a leendő nyertest, hogy e-mail formájában vegye fel velem a kapcsolatot! Telefonon ritkán vagyok elérhető!
Személyes átvételt csak az alábbi helyszíneken tudok biztosítani:
Budapest, XXIII. kerület (Soroksár) ,, madaras” bevásárlóközpont, az M5 autópálya mellett. (szinte bármely nap)
Budapest, Nyugati- Pályaudvar (heti 1 alkalommal)
Ócsa, lakásomon.
Postázás megoldható,   standard csomagként tudom küldeni, ennek költsége: 1050Ft
Licitálás előtt kérném szépen a fentiek figyelembe vételét!
 
Bármilyen egyéb felmerülő kérdésre igyekszem a lehető leghamarabb válaszolni!



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-08-02 17:08
. Shimano baitrunner dl 6000 és 10000ra orsó! NMÁ! - Jelenlegi ára: 1 Ft